Szőke Nikoletta Quartet koncertje Bodrogkeresztúron

Szőke Nikoletta Quartet koncertje Bodrogkeresztúron

2019. április 20-án, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő eseményére kerül sor. Ezúttal a Szőke Nikoletta Quartet ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye Borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Szőke Nikoletta Montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazz-énekesnője. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett lépett már fel nagy sikerrel New Yorkban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrandnal, Bobby McFerrinnel és Kurt Ellinggel, Gregory Hutchinsonnal.

Eddig hét szólólemeze jelent meg, a Moonglow címmel kiadott legutóbbinak a Grammy-díjas Helik Hadar volt a producere. 2017 tavaszán jelent meg első saját magyar nyelvű szerzeménye, Az út hadd vigyen címmel.

A koncert során a magyar nyelvű saját dalok mellett a Moonglow dalait is hallhatja a közönség. Zenésztársai az ország legkiválóbb jazz zenészei közül kerültek ki, egytől-egyig mesterei hangszereiknek.

 

A Szőke Nikoletta Quartet tagjai:

Szőke Nikoletta - ének
Farkas Zsolt - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Gyárfás Attila - dobok

ATEMPO.sk