Jelenetek egy házasságból – a Csavar Színház előadása Győrben

Jelenetek egy házasságból – a Csavar Színház előadása

2019. május 18-án, szombaton 18.00 órától mutatja be a Csavar Színház legújabb előadását, az Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból című művéből készült színpadi játékát Győrben, az Újvárosi Művelődési Házban. Belépő 1500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Főszerepben: Gál Tamás, Kiss Szilvia
Rendező: Pataki András

Sokszor szórakoztató, máskor szívszorító jelenetek egy férfi és egy nő szerelmének történetéből. Az első jelenet látszólagos felhőtlen boldogságától jutnak el az egymás ellen forduláson, a teljes felbomlás folyamatán át a megbékélésig, egy újfajta szeretet kialakulásáig, ahol a két ember, Marianne és Johan már nem kiszolgáltatottjai egymásnak, hanem őszinte megértéssel tudnak közeledni a másik felé.

 

„Három hónapig írtam ezt a könyvet, de egy fél élet tapasztalatai sűrűsödnek benne. Nem vagyok benne biztos, hogy fordítva jobb lett volna. Talán választékosabbnak hatna. Valahogy megszerettem ezt a két embert, míg velük foglalkoztam. Eléggé ellentmondásosak lettek, néha félénkek, gyerekesek, néha egészen felnőttek. Rengeteg butaságot összebeszélnek, néha meg valami okosat mondanak. Félénkek, vidámak, önzők, buták, kedvesek, okosak, önfeláldozók, ragaszkodók, mérgesek, szelídek, szentimentálisak, kiállhatatlanok és szeretetre méltók. Egyszerre.”  - Ingmar Bergman

ATEMPO.sk