Malek Andrea - Jáger Bandi duó koncert Bodrogkeresztúron

Malek Andrea - Jáger Bandi duó koncert Bodrogkeresztúron

2019. május 18-án, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő eseményére kerül sor. Ezúttal a Malek Andi Soulistic, azaz Malek Andrea és Jáger Bandi duója ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye Borbárban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Malek Andi Soulistic projekt a neves énekesnő és Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges és kortárs világzenei projekt, amely a jazz, R&B stílusokat keveri a magyar népzenével.

A “Soulistic” név a lélekre, a zenére, valamint a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A Malek Andi Soulistic népszerű és hosszú ideig elfelejtett magyar népdalokat játszik, olyanokat mint: “Bújdosik az árva madár”, “Indulj el egy úton”, “Jaj de széles, hosszú ez az út”, “Édesanyám Rózsafája “

A projekt művészi igazgatója Jáger Bandi, de valójában mindenki egy szólista a színpadon, mindenki a saját személyiségével és stílusával erősíti a népdalok üzeneteit.

“A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.” /Malek Andrea/

Az együttes az est folyamán az Álom című, új saját szerzeményeket tartalmazó legújabb albumát és a 2017-ben megjelent Madárka népdal feldolgozás albumát mutatja be.

 

A duó

Malek Andrea - ének
Jáger Bandi - zongora

ATEMPO.sk