Malek Andrea - Jáger Bandi duó ünnepi koncertje Győrben

Malek Andrea - Jáger Bandi duó ünnepi koncertje Győrben

2019. december 13-án, pénteken 17.00 órakor kerül sor a Malek Andi Soulistic, azaz Malek Andrea és Jáger Bandi duójának ünnepi koncertjére Győrben, a Széchenyi téren.

A rendezvény az Advent Győrben című programsorozat keretében valósul meg. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Malek Andi Soulistic projekt a neves énekesnő és Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges és kortárs világzenei projekt, amely a jazz, R&B stílusokat keveri a magyar népzenével.

A “Soulistic” név a lélekre, a zenére, valamint a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A Malek Andi Soulistic népszerű és hosszú ideig elfelejtett magyar népdalokat játszik, olyanokat mint: “Bújdosik az árva madár”, “Indulj el egy úton”, “Jaj de széles, hosszú ez az út”, “Édesanyám Rózsafája “…

A projekt művészi igazgatója Jáger Bandi, de valójában mindenki egy szólista a színpadon, mindenki a saját személyiségével és stílusával erősíti a népdalok üzeneteit.

“A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.” /Malek Andrea/

Az együttes az est folyamán igazi ünnepi hangulatot varázsol a színpadra, népszerű magyar és amerikai karácsonyi és gospel-dalok hangzanak el.

 

A zenekar tagjai

Malek Andrea - ének
Jáger Bandi - zongora
Balogh Roland - gitár
Barcza Horváth József - bőgő
Lakatos Pecek András - dob

ATEMPO.sk