V. Felvidéki Vágta Dunaszerdahelyen - szombati program

V. Felvidéki Vágta Dunaszerdahelyen

2019. május 25-én, szombaton folytatódik az ötödik alkalommal megrendezett Felvidéki Vágta Dunaszerdahelyen, a sikabonyi reptéren.

Színes program, és számos fellépő várja a a kedves érdeklődőket. A gyerekek is jól érezhetik magukat a részükre kialakított játszóparkban a korabeli játékokkal, ágyúval lőhetnek, lovagolhatnak, és a parasztudvarban állatsimogatásra is lesz lehetőség.

A rendezvény sztárvendége a 35 éves fennállását ünneplő R-Go,aki egy igazi csikidam partyba invitálja a résztvevőket. A színpadon továbbá Magyarország egyik legnépszerűbb rapperét, az új albumát bemutató Curtist hallhatjuk. A 2x2 néha 5, a Meseautó, a Hamvadó cigarettavég és megannyi slágert, az elmúlt évszázad legszebbjeit varázsolja elénk a GolDDies Swingatlanügynökség, a legnagyobb hozzáértéssel.

Belépők elővételben a 2 napos 12 euró, az 1 napos szombati 5 euró (vágta jegy), a helyszínen a 2 napos 15 euró, valamint a szombati 1 napos 7 euró. Gyerekeknek szombaton 120 centiméter magasságig a belépés ingyenes. A futóversenyre a nevezési díj 10 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Május 25. (szombat)

10.00 Kapunyitás
11.00 Ünnepi megnyitó, látványos felvonulás, a versenyző lovasok, szereplők bemutatása, a nevező települések ismertetése
V. Felvidéki Vágta előfutamok

13.00 Íjászbemutató a Fekete Sólyom történelmi íjászklub előadásában

14.00 Fuss a Felvidéki Vágtán - futóverseny kicsiknek és nagyoknak

16.00 GolDDies Swingatlanügynökség - Minden nőnek tetszem című attraktív zenés műsora

17.00 Vikingek harca a magyarokkal - látványos csatajelenet
A budapesti Flokken történelmi újraélő csapatának és a Bíró Kert Lovas Központ közös produkciója
Közreműködik: Csallóközi Viking Hagyományőrzők

18.30 GolDDies Swingatlanügynökség - Minden nőnek tetszem című attraktív zenés műsora

20.00 Curtis album bemutató koncertje

21.00 Szikora Róbert és az R-Go nagykoncert

 ATEMPO.sk