A Margaret Island koncertje Aggteleken

A Margaret Island koncertje Aggteleken

2019. június 22-én, szombaton koncertet ad a Margaret Island a Legszebb színek című turnéjuk keretein belül, az aggteleki Baradla-Cseppkőbarlangban. Belépő 4900 forint (Early bird), 5500 forint a normál és 10 éves korig díjtalan. Kezdés 17.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Nagy álma teljesül a Margaret Island zenekarnak azáltal, hogy a Világörökség részét képező Baradla-barlangban koncertezhetnek. Az Aggteleki Cseppkőbarlangba a csapat egy áthangszerelt, akusztikus műsorral készül, ami a rendhagyó koncerthelyszín különleges akusztikájával páratlan élményt ígér a közönség számára.

5 év, 5 egyedülálló helyszín - ünnepi évet tart az ötéves Margaret Island zenekar a Legszebb színek turné keretein belül nyáron olyan világörökségi és különleges helyszínekre invitálja közönségét, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az aggteleki Baradla-barlang, a Szigligeti Vár, a Pannonhalmi Levendulanapok és a Tokaj Fesztiválkatlan.

A barlang állandó hőmérséklete +12 Celsius, így szükséges a réteges öltözködés, meleg ruha, bakancs/vastag talpú cipő, esetleg pléd.

 

Közreműködnek

Lábas Viki - ének
Törőcsik Kristóf - basszusgitár
Füstös Bálint - gitár
Verók Tomi - gitár
Koltay Kurszán - billentyű
Gerendás Dániel - dob
Sárkány Bertalan - ütős hangszerek

ATEMPO.sk