XV. Győri Rotary Fröccsnapok - vasárnapi program

XV. Győri Rotary Fröccsnapok - részletes program

2019. július 28-án, vasárnap folytatódnak a XV. Győri Rotary Fröccsnapok a Széchenyi téren. A programot koncertek, játékok, kiállítás tarkítja. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Július 28. (vasárnap)

16.00 Acoustic Umbrella /Fröccsterasz/
Az Acoustic Umbrella zenekar főleg a 20. század második felének közismert vagy számukra kedves dalait adja elő akusztikus hangszerelésben (gitár, nagybőgő, cajon és trombita) és sajátos felfogásban. Zenéjükben a blues, rock, reggae, latin és jazz elemei keverednek. A népszerű feldolgozások mellett saját dalok is felcsendülnek. 
Tagok: Hideg Csaba - ének, gitár; Szkórits-Tala Gábor - nagybőgő, ének; Egewarth Zsolt – ütőhangszerek; Fekete István - trombita

17.30 Volt egyszer egy Amerika - A Füred Dixieland Band és Falusi Mariann koncertje /Nagyszínpad/
Vidám zenés időutazás a ’20-as, ’30-as, ’40-es évek Amerikájának swing és dixieland korszakába, tiszteletadás a kor ikonikus művészei előtt: Louis Armstrong, Benny Goodman, Ella Fitzgerald, Glenn Miller. A Füred Dixieland Band Balatonfüred város hivatalos képviselőjeként, zenei nagyköveteként invitálja a kedves közönséget eme fantasztikus zenei korszakba, felelevenítvén az akkori tánczenéket, amire akkoriban táncolt a világ. 

18.00 Legendás történetek a fröccs városában – tematikus városnézés /Látogatóközpont Győr/
Minden város megismerésében fontos szerepet játszanak a legendák és a színes történetek, amelyek segítségével feltárul a város múltja. Ezen a sétán ezekről mesélünk!

19.00 HRT Kollektív zenekar /Fröccsterasz/
A HRT Kollektív 2018-ban alakult Radosza Attila képzőművész kezdeményezésére két gyönyörű hangú fiatal énekesnő felfedezésével. A feldolgozások és saját dalok zenei stílusa az alternatív kategóriához áll legközelebb. A műsoron szerepelnek többek között a U2, Blahalouisiana, Sting és hasonlóan igényes előadók dalai. 
A győri zenekar tagjai: Tolnay Sári - ének, Hajlinger Blanka - gitár és ének, Radosza Attila - gitár

20.30 Hungária Tribute zenekar /Nagyszínpad/
A Hungária Tribute zenekar az 1980-as évek Rock and Roll zenéjét itthon meghonosító́ Hungária együttes nagysikerű dalait és látványvilágát kelti újra életre. A zenekar tagjai hosszú́ évek óta Fenyő̋ Miklós kísérő̋ zenészei.
A két énekes előadó, Baby Gabi és Niedermüller Péter “Neon” szintén több alkalommal fellépő vendégei a Fenyő show-nak. Az élő koncertmeghívások mellett folyamatosan, újabb és újabb showelemekkel készül a zenekar az előadásokra. 

ATEMPO.sk