Magyar nóta, operett és a népdal - a Dankó Rádió neves művészei Szencen

Magyar nóta, operett és a népdal - a Dankó Rádió neves művészei Szencen

2019. szeptember 20-án, pénteken 18.00 órától magyar nóta, operett és a népdal szól a Dankó Rádió neves művészeinek előadásában Szencen, a Városi Művelődési Központban. A belépés ingyenes, jegyigénylés a +421 905 61 00 22-es telefonszámon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Dankó Rádió - az elmúlt évek sikerei után is - országjáró turnéra indul. Rendezvényeinken több tagú cigányzenekarok kíséretében neves prímások vezetésével, vendég énekesekkel közreműködő nagyszabású műsorral készülünk. A Dankó Rádió műsor struktúrájához hűen a magyar nóta, operett és a népdal műfajában kiemelkedő előadókkal érkezik, a Dankó Rádió közönsége elé. A műsorról minden esetben rádiófelvétel készül, melyet egyszer egészében egy komplex adás keretében sugároznak, később pedig a Dankó Rádió egyéb műsoraiban is hallhatóak lesznek.

A Dankó Rádió többször járt már Felvidéken szintén ezzel a műsorral. Törekszenek arra, hogy évente egy alkalommal ellátogassunk olyan országhatáron túli magyarok lakta vidékekre, ahol ismerik és kedvelik a nótát, népdalt, örökzöldet

ATEMPO.sk