Fedák Sári - Szűcs Nelli előadóestje Komáromban

Fedák Sári - Szűcs Nelli előadóestje Komáromban

2019. szeptember 30-án, hétfőn 19.00 órától kerül sor Szűcs Nelli (Nemzeti Színház) önálló előadó estjére Fedák Sári címmel a komáromi Tatra Moziban. A színházi előadás keretében bemutatásra kerül a XX. század egyik legnagyobb magyar színésznőjének nem mindennapi élete. Belépő 8 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Népszínésznő, aki Beregszászról hódította meg a Monarchiát. A Vígszínház, a Magyar Színház, a Népszínház, az Operettszínház, a Király Színház, Bécs, Berlin és Budapest sztárja. Fellépések Londonban, Párizsban és New Yorkban. Mérhetetlen becs- és szereplési vágy. A legnagyobb gázsik és az egyik első automobil Budapesten. Villa az Orbánhegyen, birtok és kúria Tótszerdahelyen. Németh László csodálta, Ady verset írt hozzá, Molnár Ferenc feleségül vette és róla nevezték el a legnagyobb kontrát a rablóultiban. Ez volt ő, a Fedák Sári.

Szűcs Nelli, aki szintén Beregszász szülötte az előadásban felgyorsítja az időt, két óra alatt él le egy teljes életet, járja be a mennyet és a poklot, fürdőzik sikerben, csillogásban és szerelemben, megmerítkezik szomorúságban, bánatban is, a szemünk előtt válik cserfes, játékos és élettel teli vidám lányból, kitaszított és meghurcolt, lelkileg és testileg is meggyötört idős asszonnyá, akitől elvették a legfontosabbat, azt, ami őt életben tartotta: a színpadot.

Rendező: Dávid Zsuzsa és Szűcs Nelli

ATEMPO.sk