Ruby Harlem koncert Bodrogkeresztúron

Ruby Harlem koncert Bodrogkeresztúron

2019. szeptember 28-án, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő eseményére kerül sor. Ezúttal a Ruby Harlem zenekar ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye Borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Ruby Harlem az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A 2017 márciusban alakult Budapest központú Fonogram díjas bandát ‘A Dal 2019’ színpadán ismerhette meg szélesebb körben a közönség. A zenekar aktívan koncertezik és sorra jelenteti meg újabbnál újabb friss és energikus dalait.

Alapítója és megálmodója Iván Szandra, énekes zongorista, dalszerző, aki a világ számos országát bejárva szívta magába az életet és ezen élményeit mos tmár a 8 fős, professzionális zenészekből álló csapatával együtt mesélik el a szokásostól eltérő, mégis könnyed stílusban.

A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok dögös hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval. Céljuk, hogy dalaik üzenete eljusson és fényt vigyen a lelkekbe, gyógyítson. Zenéjükben a szív a legnagyobb fegyver, hiszen szeretet nélkül nem lehet létezni, alkotni, zenélni.

ATEMPO.sk