Hogyan értsük félre a nőket? - Csányi Sándor vígjátéka Esztergomban

Hogyan értsük félre a nőket? - Csányi Sándor vígjátéka Esztergomban

2019. október 12-én, szombaton 19.00 órától kerül bemutatásra a méltán népszerű Csányi Sándor által előadott “Hogyan értsük félre a nőket?” című vígjáték az Esztergomi Királyi Palotaszínházban (esztergomi vár nagyterme - Lovagterem). Belépő elővételben 4990 forint, a helyszínen 5500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, nyolcvan percben, egy részben, szünet nélkül, Csányi Sándor előadásában.

ATEMPO.sk