Mazsola és Tádé - zenés bábjáték Győrben

Mazsola és Tádé - zenés bábjáték

2019. október 6-án, vasárnap 10.30-tól Győrben, a Richter Teremben az Ametist Bábszínház bemutatja Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé című zenés bábjátékát. Az előadást bábszínpadra írta és rendezte a Blattner-díjas Szívós Károly.

Belépő 1800 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva.

Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira. Ha Te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, hogy gyermekedet, unokádat is megismertesd a kedves kis figurákkal.

Melyik gyerek ne örülne és búsulna együtt a szeleburdi kismalaccal egy olyan mese nyomán, ahol saját életére ismerhet, örömeit, bánatait láthatja megelevenedni? És melyik felnőtt ne hallgatná szívesen Manócska okos, szeretetteljes szavait, amellyel minden problémát megold, és amellyel akár utat is mutathat a gyereknevelés útvesztőiben?

 

Írta: Bálint Ágnes
Bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károly /Blattner Géza- díjas, Kolibri Színház színésze, rendezője/
Bábokat tervezte: Bródy Vera
Zenéjét szerezte: Pivarnyik László
Szereplők: Mazsola, Manócska, Tádé, Egérke, Fülöpke, Varjú bácsi, kismadarak

ATEMPO.sk