Kinek éled az életed? - Szabó Péter motivációs előadása Kassán

Kinek éled az életed? - Szabó Péter motivációs előadása Kassán

2019. november 7-én, csütörtökön 18.00 órától kerül sor Szabó Péter motivációs előadó estjére a kassai Congress Hotel Centrumban. A helyszínen Szabó Péter könyvei és a MotiBooks Kiadó összes kiadványa korlátozott számban kapható lesz. Belépő 17 euró, páros jegy 29 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Motivációs előadó, tréner és a több mint 50 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában, Merj! Nevess! Szeress!), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje).

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

 

Az est témái

1. Mit üzen a közösségi média a boldogságról?
Különösen a közösségi oldalakon látszik az, hogy az emberek gyakran azért tesznek valamit, hogy másoknak imponáljanak és ezzel a boldogság látszatát keltsék. Olyan gondolatébresztő előadásra készülök, amivel segítek neked, hogy te ne ess ebbe a hibába.

2. Mi a különbség a boldog és a boldognak látszó emberek között?
Brian Tracy-től származik a mondás, hogy: "Semmi sem olyan jó, amint amilyennek elsőre látszik, és semmi sem olyan rossz, mint amilyennek elsőre látszik." Az igazán boldog emberek közös szokásokkal, szemléletmóddal rendelkeznek. Megmutatom neked, hogy melyek ezek!

3. Hogyan tudod elérni azt, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben?
Mit tudsz tenni azért, hogy akkor is jól érezd magad a bőrödben, amikor a körülmények esetleg mást mutatnak? Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek segíthetnek neked a nehézségek idején is.

ATEMPO.sk