Leszállás Párizsban - a Sensum Arts művészeinek előadása Esztergomban

Leszállás Párizsban - a Sensum Arts művészeinek előadása Esztergomban

ÚJ IDŐPONT! 2019. december 4-én, szerdán 19.00 órától kerül bemutatásra Marc Camoletti Boeing Boeing - Leszállás Párizsban című bohózata két felvonásban a Sensum Arts művészeinek előadásában. Belépő 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az esztergomi Művelődés Házába.

 

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing - Leszállás Párizsban. Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték.

Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.

Amikor beállít a régi iskolatárs, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az irigylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes. Kettő még rosszabb, vicces. Ez az este a harmadik hibával kezdődik...

 

Szereplők

Bernard: Bozsó Péter
Robert: Baronits Gábor / Suhajda Dániel
Bertha: Mézes Violetta / Fodor Zsóka
Judith: Köllö Babett
Janet: Deutsch Anita
Jaqueline: Mádi Piroska / Gregor Bernadett

Rendező: Korcsmáros György - Jászai-díjas művész

ATEMPO.sk