Margo koncert Balassagyarmaton

Margo koncert Balassagyarmaton

2019. november 16-án, szombaton 20.30-tól a Margo együttes ad koncertet a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

"Együttesünk 2018. januárjában alakult, azonban évek óta zenélünk együtt, gitár-ének felállásban. Az aktív duózás során kialakult kettőnk közös zenei nyelve, természetes összhatása, egyéni stílusa. Ebből kifolyólag megérett bennünk, hogy saját számok írásába fogjunk, így megalakult a Margo.

Formációnk kétszemélyes, ketten alkotunk és működünk, viszont dalainkat zenekarral véglegesítjük és szólaltatjuk meg. Zenei stílusunk valódi ízlésvilágunkból, jellemzően a jazz, pop, modern soul, R'n'B műfajából táplálkozik. Kiemelkedő hangsúlyt kapnak a szólisztikus elemek, a változatos zenei megfogalmazás, a szövegek pedig angol nyelven íródnak.

Fő motívumunk a gitár-ének szerepének kidomborítása, illetve a valódi érzelemvilágból, gondolatokból, történetekből való merítkezés. Tavaly nyáron jelentettük meg első szerzeményünket, a Barefoot Love című számot. A Whatever, mely a második szerzeményünk klip-el együtt debütált.

Tavasszal megnyertük a Fülesbagoly tehetségkutatót, az Éter fesztiválon pedig megkaptuk a legjobb énekes, előadóművész, basszusgitáros és dobos címet. Nyáron fejeztük be első albumunkat, melyet szeptember 28-án mutatunk be a Brody Studios-ban. A lemezt alkotó dalok egy összefüggő történetről szólnak.”

ATEMPO.sk