Páratlan páros - a Bánfalvy Stúdió előadása Galántán

Páratlan páros - a Bánfalvy Stúdió előadása Galántán

2019. november 19-én, kedden 19.00 órától kerül bemutatásra Ray Cooney Páratlan páros című bohózata a Bánfalvy Stúdió előadásában, a galántai Városi Művelődési Központ színháztermében. Közreműködik a dunaszerdahelyi származású Bugár Anna.

Belépő 14 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…

Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között.

 

Szereplők

John Smith - Száraz Dénes
Marry Smith - Kiss Ramóna / Bugár Anna
Barbara Smith - Mezei Réka Léda
Stanley Curtis - Gesztesi Károly
Porterhouse felügyelő - Harmath Imre
Troughton felügyelő - Suhajda Dániel / Száraz Dénes
Bobby Franlyn - Kiss Zoltán
Fotóriporter - Pintér Gábor

Fordító és dramaturg: Benedek Albert
Rendező: Horváth Csaba
Producer: HSC, Oliver W. Horvath
Díszlet és jelmez: Győri Gabriella

ATEMPO.sk