Chameleon Jazz Band koncert - Rómer JAZZ-klub Győrben

Chameleon Jazz Band koncert - Rómer JAZZ-klub Győrben

2019. november 13-án, szerdán 19.00 órától a Chameleon Jazz Band ad koncertet a Rómer JAZZ-klub keretében Győrben, a Rómer Házban.

A műsor vázát lüktető, egyszerű ritmusok, szaggatott melódiák adják, az instrumentális kompozíciók mellett énekes dalok is helyet kapnak a repertoárban.

A másfél órás szórakoztató show minden korosztályt magával ragad: a legdögösebb ritmusok és a fülbemászó melódiák egy közvetlen hangulatú este keretében nyújtanak igényes kikapcsolódást. Egyszerre idézik meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky és a disco fénykorát és a dallamos jazzvilág lágy ringását.

Belépő 1700 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Chameleon Jazz Band az elmúlt években 8 európai ország közel 50 városban több mint 350 koncertet adott.

Vendégművészeink között megtalálhatók Magyarország és Európa legelismertebb és legkedveltebb előadóművészei, de lehetőséget adunk ifjú zenei tehetségek bemutatkozására is. Számos tematikus estünk vált ismertté az elmúlt időszakban, de legnagyobb sikereinket kétség kívül egész estés show-műsorainkkal aratjuk. Arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy sok vendégünk mára visszajáró rajongóvá vált.

Vendegművészeink: Koltai Robert, Malek Andrea, Náray Erika, Szulák Andrea, Kozma Orsi, Charlie, Berki Tamás és sokan mások...

 

A zenekar tagjai

Bálint Rezső - harsona
Birinyi Márk Ádám - zongora
Bartók Vince - basszusgitár
Telek Attila (Felvidék) - ütőhangszerek

ATEMPO.sk