Apnoé és avEEva koncert Győrben

Apnoé és avEEva koncer Győrben

2019. november 16-án, szombaton az Apnoé és az avEEva ad koncertet a győri Dongóban. Kezdés 20.00 órakor. Belépő a helyszínen 1500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Apnoé - egy adag dal, néhány jó szó, egy marék merész mámor, végül egy csipetnyi show. Jól összekeverve, nem rázva, máris fogyasztható, de nem kislányoknak való!

Líra a mélyből, egy kávé a Holdon, új ruha, de a régi, jó motor a háttérben duruzsol. Kicsit olyan ez, mint amikor nem megérkezni szeretnél, csak menni, haladni, újra az újjal találkozni, először meglátni, őrülten szeretni, és boldogan elválni, hegyen, völgyön át szökellve szállni, ha épp úgy alakul, ábrándozva várni, előre semmit se meglátni.

Nagy levegő, merülés, világok arcába dörgölt lázadás, lebegés, hintalóvágta, baráti kör. Az egészben az az igazán szép, hogy a villanásnyi lét nem fukarkodik. Rogyásig rakott svédasztallal vár ránk,... rád, rátok, egyétek, vegyétek. A „többit” csak bízzátok ránk.

 

avEEva - Mikor ha nem most?!

Ezzel a mottóval szeljük a “zenei habokat”. Régi álom megvalósulása ez az egész zenekar számára, hogy saját dalokkal koncertezhetünk

Az avEEva zenekar friss, ropogós, tavasszal újra alakult formáció. Vegyesen játszunk angol és magyar nyelvű dalokat. A csapatás garantált!

ATEMPO.sk