Fordulat: A változás kulcsa - Pál Feri előadása Salgótarjánban

Fordulat: A változás kulcsa - Pál Feri előadása

2019. november 21-én, csütörtökön 19.00 órától Pál Feri atya előadására kerül sor Fordulat: A változás kulcsa címmel Salgótarjánban, a József Attila Művelődési Központban. Belépő 2400 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A népszerű pap és lélektani szakember mindig igyekszik azokról a témákról beszélni, amelyek "benne vannak a levegőben", vagyis sok embert foglalkoztatnak, sokak számára jelentenek nehézséget vagy megoldandó feladatot. Ezúttal is az egyik legaktuálisabb kérdéshez nyúl, amellyel napjainkban szinte mindannyian nagyon intenzíven és fájdalmasan szembesülünk.

Hiszen a kor, amelyben élünk, a mindennapos, gyökeres változásokról szól. Az önmagukban is megrendítő globális történések pedig óhatatlanul kihatnak egyéni életünkre és kapcsolatainkra is, melyek szintén változnak, és sokszor egyáltalán nem úgy, ahogyan szeretnénk. (Olykor azonban elkeserítő módon mozdíthatatlanok maradnak, amikor pedig nagy szükség lenne változásra.)

Vajon hogyan lehet jól, ép lélekkel elviselni a nehéz változásokat, és miként idézhetjük elő magunk a megújulást, amikor beszorultunk egy fullasztó helyzetbe? Miként változtathatja meg szemléletünket és vele akár egész életünket egyetlen fordulat? Ezekkel a nagyon fontos kérdésekkel foglalkozik ebben az előadásában Pál Feri, a tőle megszokott lebilincselő stílusban. A neves pap és mentálhigiénés szakember új előadását az ország minden pontján vastapssal köszöni meg a közönség. Aki még sosem hallotta őt élőben, most érdemes megragadnia az alkalmat - garantáltan felejthetetlen élményben lesz része.

ATEMPO.sk