Sóska, sültkrumpli - a Rivalda Színház előadása Somorján

Sóska, sültkrumpli - a Rivalda Színház előadása Somorján

2019. december 4-én, szerdán 19.00 órától kerül bemutatásra Egressy Zoltán Sóska, sültkrumpli című vígjátéka a Rivalda Színház előadásában a somorjai Városi Művelődési Központ színháztermében.

Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott! Belépő 13 és 15 euró, helyfüggő. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A történet egy játékvezetői öltözőben zajlik: meccs előtt, a két félidő között, és a meccs végén. Három szereplője egy futballmérkőzés bírói csapata: Szappan, a visszaminősített futballbíró, Művész, az elhagyott szerelmes, valamint a törtető Bíró, aki nemzetközi karrier előtt áll. Ezen a meccsen múlik, hogy beválasztják-e a FIFÁ-ba, vagy sem. Meccs után azonban elszabadul a pokol, a szurkolók haragja elől alig sikerül elmenekülniük. Az öltözőben immár két vesztes életű helyett három ül, és az egyetlen dolog, ami összeköti a három embert, az egy bizonyos nő. Rövidlátóságukban nem látják a kiutat saját életük útvesztőjéből, frusztráltságukban egymást is mélybe húzzák.

Egy tragikomédiát láthatnak a nézők, melyben valamennyien felismerhetik munkahelyi intrikáikat, munkatársaikat: az ambiciózus törtetőt, a titokban ármánykodó kollégát vagy a valóságtól elrugaszkodott alkoholistát.

 

Szereplők

Szappan - Scheer Gábor
Művész - Pataky Ádám
Lacikám - Rédei Roland

Kommentátor hangja: Nádas Gábor Dávid
Közreműködik: Sziklai Krisztina

ATEMPO.sk