Valódi hamisítvány - Hernádi Judit és Kern András előadása Komáromban - Madách bérlet

Valódi hamisítvány - Hernádi Judit és Kern András előadása

2019. december 20-án, pénteken 19.00 órától kerül bemutatásra Komáromban Stephen Sachs, amerikai szerző világhírű vígjátéka Valódi hamisítvány címmel Hernádi Judit és Kern András előadásában (Orlai Produkció). Belépés Madách bérlettel, belépő 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Jókai Színházba.

 

Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude festménye valódi-e vagy csak hamisítvány. Azonban a találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés nem úgy sül el, ahogy számítanánk rá: és nemcsak a képről, de szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

A művet fordította - Kovács Krisztina
Rendező - Valló Péter

ATEMPO.sk