Kardos-Horváth János szerzői estje Esztergomban

Kardos-Horváth János szerzői estje Esztergomban

2019. december 20-án, pénteken 21.00 órától Kardos-Horváth János (Kaukázus frontember) szerzői estjére kerül sor, amely hangulatos, romantikus, humoros, intellektuális, közéleti ám mégis emelkedett.

A Hallgatós esteken János a Földlakó 2.0. című saját könyvéből is felolvas a dalok között, bemutatja azt és beszélget a benne szereplő témákról, a könyvben saját írásai mellett dalai gitár tabulatúrái is megtalálhatóak.

Belépő 300 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az esztergomi Kaleidoszkóp Házba.

 

A Kaukázus és a Hahó Együttes mellett János máig saját “formációja” az, amikor egyedül egy szál gitárral lép fel és játssza el saját szerzeményeit. A repertoár közel 100 perces .
Dalszerző lévén rendszeresen alkot.

János pontos megfigyelő, képes a folyamatos megújulásra, a dalszövegek nagyon erősek, hangulatukat tekintve különlegesek. Egyszerre lírikus és kritikus. Előadásmódja gyökeret ver a hallgatóságban, különleges hangszíne és sajátos, humoros felkonfjai pedig plusz ízt adnak a koncerteknek.

Önálló estjein rendkívül széles skálájú közönséget képes vonzani és szórakoztatni. Ezeken a koncerteken többek között elhangzanak az országosan ismert és kedvelt szerzeményeit is, mint például a Teszkó, a Honvéd, a Tartós béke vagy a Földlakó, amely talán az egyik legéletigenlőbb dal.

ATEMPO.sk