Egy csók és más semmi – a Pesti Művész Színház előadása Balassagyarmaton

Egy csók és más semmi – a Pesti Művész Színház előadása Balassagyarmaton

2020. március 11-én, szerdán 19.00 órától az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékát mutatja be a Pesti Művész Színház a balassagyarmati Vármegyeháza Dísztermében. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját - ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő: az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek.

Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van... A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája - vagy inkább mamája?
A helyzet kulcsa az ismeretlen Schőn Tóni kezében van...

 

Szereplők

Annie: Fogarassy Bernadett
Sándor: Egyházi Géza
Dr. Sárkány: Straub Dezső
Schőn Tóni: Szabó Zsuzsa
Péter: Straub Péter
Rozi: Oszter Alexandra
Kulhanek elnök: Fogarassy András / Bodrogi Attila
Robicsek: Benedek Gyula
Robicsekné: Sáfár Anikó
Zöldhelyiné: Ullmann Kriszta

Írta: Halász Imre, Békeffi István, Eisemann Mihály
Rendezte: Straub Dezső
Dalszövegek: Szilágyi László
Díszlet-jelmez: Húros Annamária
Koreográfia: Ullmann Kriszta

ATEMPO.sk