Nem hagylak el! - Tankcsapda koncert Győrben

2020. augusztus 14-én, pénteken este az egyik legnépszerűbb magyarországi rockbanda, a Tankcsapda ad koncertet Győrben, a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub kertjében.

Kapunyitás 19.00 órakor. Belépő korlátozott számban elővételben 4900 forint, helyszínen 5900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A debreceni együttes azon kevés rendszeresen koncertező bandák közé tartozik, akik nem csak itthon, hanem már számos európai országban is sikeresek. Hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a banda a magyar zenei élet kiemelkedő pontját képezi, mely mind a mai napig mit sem veszített népszerűségéből.

A Tankcsapdában Lukács László énekel és basszusgitározik, Sidlovics Gábor gitározik, Fejes Tamás dobol.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az elmúlt évek alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm került kiadásra, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el.

Legfontosabb lemezeik: A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012).

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az együttes huszadik születésnapján, 2009-ben a Sziget fesztivál "mínusz egyedik" napján több mint 35 ezer ember előtt adott koncertet.

Az újításairól híres Tankcsapda 2017 tavaszán egy igazán különleges koncertet álmodott meg a Papp László Budapest Sportarénába, a fedett fesztivál-hangulatú produkció különleges élményt nyújtott a nézőknek, akik a zenekart a szokásosnál közelebbről élvezhették az Aréna bármely ülőhelyéről, vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt, köszönhetően az Aréna közepére helyezett színpadnak. A koncertet 12 kamerával rögzítették, ebből készült el a 2017. december 16-án megjelent DVD.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Idén pedig Magyarországon elsőként autós koncertet adtak a járvány alatt, melyről a videót is megnézhetitek.

EZ, ATEMPO.sk