X-Faktor 2021 meghallgatás Balassagyarmaton

2021. május 22-én, szombaton 14.00 órától Balassagyarmaton, a Sztár Motel Étteremben X-Faktor meghallgatást tartanak. A stáb szeretettel vár mindenkit, aki szeretné megmutatni énektudását.

FELHÍVÁS

 

Feltételek

· Az egyéni meghallgatások (a meghallgatásokon egyéni fellépő, duó, maximum 3 fős formáció vehet részt) a hatályos járványügyi jogszabályok szerint kerülnek megszervezésre.
· Az egyéni meghallgatáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni +36-30-195-95-95-ös telefonszámon lehet, hívással, Viberen, vagy WhatsAppon. (Regisztrálni a meghallgatás napján is lehet, telefonos egyeztetést követően.)
· A regisztráltak a meghallgatásuk időpontjáról értesítést kapnak. Kérjük, hogy a megadott időpontban, pontosan érkezz a helyszínre!
· Az egyéni meghallgatásra szólisták, duettek és maximum 3 fős együttesek érkezését várjuk. A három főnél nagyobb létszámú együttesek hang-vagy videóanyagai hordozón a helyszínen leadhatók. Ha hang-vagy videóanyagot hozol, kérjük, akkor is regisztrálj! Kollégáink keresni fognak, hogy mikorra tudod hozni az egyéni meghallgatás helyszínére az anyagot.
· Óránként maximum öt meghallgatás történik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

ATEMPO.sk