Bereczki Zoltán akusztik koncertje Komáromban

Bereczki Zoltán akusztik koncertje Komáromban

2021. június 30-án, szerdán 19.00 órakor Bereczki Zoltán ad koncertet a komáromi Egressy Béni Művelődési Központban Akusztik címmel.

Belépődíj 13 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, mindemellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című showban és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is. 2014-ben indult útjának Álomkép, Illuzió, Szenvedély majd Csillagkép és Közelebb néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal. A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagysikerű Lepkegyűjtő, vagy a Pillanatfelvétel című darabokban.

ATEMPO.sk