Laboda Róbert és Szászi Zoltán - Tündérkert Fesztivál Dunaszerdahelyen

2021. június 22-én, kedden folytatódik a Tündérkert Fesztivál Dunaszerdahelyen. Idén is lesz színház, koncert, néptánc és népzene is.

Beléps ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program 

Június 22. (kedd) - New York Coffe

18.00 Sajátos párbeszéd

Egyedülálló irodalmi formáció a közönség aktív részvételével
Szászi Zoltán szerzői estjén Laboda Róbert előadásában hallhatók a költő, író, újságíró művei, amelynek kapcsán Robit is kérdezik. Szászi Zoltán pedig szlovákiai magyar szerzők műveiből válogat. A szerzőket előzetesen meg nem nevezve a közönségre bízzák, találja ki, kinek a sorai hangoznak el. A miértekről Szászit beszélgetőtársa, Lelkes Kata faggatja.

 

Június 23. (szerda) - Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

18.30 Ziegler: Grace és Gloria – a Kassai Thália Színház felolvasó színháza

Tom Ziegler darabjában két erős, öntörvényű nő találkozik. Mindkettőnek valahol kibicsaklott az élete, még ha ezt nehéz is bevallani. A hetvenéves Grace csak a cselekvésben, a szorgalomban, az értelmes munkában hisz. Rengeteget megtanulnak magukról és arról, hogy az önsajnálat semmire sem megoldás. Két remek színésznő kap nagyszerű lehetőséget a kassai Thália színpadán, Grace szerepében Kövesdi Szabó Máriát, Gloria szerepében pedig Varga Anikót láthatják a nézők. Rendező: Czajlik József

Belépő 5 euró

20.30 Itt és most improvizációs est

Játszók: Molnár Xénia, Laboda Róbert, Olasz István, Ollé Erik, Szabó Viktor. Játékmester: Czajlik József

Belépő 5 euró

Roni, ATEMPO.sk