DJ Willcox és DJ EKG Sósáron

Dj Willcox és Dj EKG Sósáron

2021. július 2-án és 4-én, pénteken és vasárnap 21.00 órától bulit szerveznek Sósáron, ahol pénteken DJ Willcox magyarországi és vasárnap DJ EKG szlovákiai lemezlovasok várják a szórakozni vágyókat.

A hangulatot Dj Denis Dudáš és Dj Vlado Dudáš alapozzák meg.

Az egynapos belépő ára 8 euró, a kétnapos belépő 13 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Vígh Attila, azaz Willcox Magyarország elsőszámú Future House DJ-je. Azon kevés magyar lemezlovasok közé tartozik, akikre azonnal felfigyeltek a nagy világsztár dj-k: a munkáit olyan nemzetközi előadók forgatják, mint Tiesto, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Oliver Heldens vagy éppen Don Diablo. Első átütő sikerét a Fedde Le Grand – Put your hands up 4 Detroit-ra készített átirata hozta ,ez többek között többször is megjárta a Tomorrowlandet. Saját zenéi közül már az első a ‘Day n Night’ is kiemelt szerepet kapott a magyar zenei Tv-k (Viva Push előadó…) és rádiócsatornák körében. 2017-ben megválasztotta a magyar Dj szakma a Ballantine’s Music Awards-on ‘Év Felfedezettjének. Nagy lépést tett a külföldi elektronikus zenei piac felé ,amikor leszerződött Amerika egyik elsőszámú elektronikus zenei kiadójával az Ultra Records-szal saját zenéjére a Tequilára. Az Ultra Records olyan művészeket vonultat fel, mint: David Guetta, Steve Aoki, Axwell… 2019-ben megválasztotta a magyar Dj szakma a Ballantine’s Music Awards-on az ‘Év Producerének, és megnyerte a Magyar Grammy Díjként jegyzett Fonogram zenei díjat is az év elektronikus zenei albuma kategóriában.

ATEMPO.sk