Az aranyember - a Magyarock Dalszínház musicalje Dél-Komáromban

Az aranyember - a Magyarock Dalszínház musicalje Dél-Komáromban

2021. július 18-án, vasárnap 20.30-kor a dél-komáromi Monostori Erődben mutatja be Az aranyember című musicalt a Magyarock Dalszínház.

A Monostori Erőd 150. évfordulója alkalmából már 10.00 órától ingyenesen látogatható. Lesznek mese előadások, őstermelők, kézműves vásár, operett műsor, gyerekprogramok, sportjátékok.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Jókai Mór legolvasottabb regényéből készült nagyszabású musical a világtól való elvágyódás története. Tímár Mihály, a legyőzhetetlennek hitt hős, aki a hirtelen jött gazdagság, a mesés kincsre lelés dacára sem boldog. Mert nincs meg a mindennél fontosabb: az igaz szeretet. A boldogság végül eljön, hogy válaszút elé állítsa a hőst: megválik-e a vagyontól, társadalmi rangtól valamiért, ami kézzel nem fogható, talán csak egy illúzió. Tímár Mihály története kritika: a kiéhezett lélek tiltakozása az anyagi világ ellenében.

Főbb szerepekben Csengeri Attila, Kósa Zsolt, Nagy Anikó, Molnár Ágnes, Varga Miklós, Kuczmann Ágnes, Andrádi Zsanett, Másik Lehel, Sándor Dávid, Varga Vivien lesz látható.

ATEMPO.sk