Tanulmány a nőkről - a Zenthe Ferenc Színház előadása Salgótarjánban

Tanulmány a nőkről - a Zenthe Ferenc Színház előadása Salgótarjánban

2021. augusztus 12-én, csütörtökön 20.30-kor a Zenthe Ferenc Színház bemutatja a Tanulmány a nőkről című előadását a salgótarjáni Fő téren.

A belépő 2000 és 2500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Szabadtérre költözik a Zenthe Ferenc Színház - jön a Zenthe Nyár

 

A nők gyakran gondolják azt, hogy a férfiak ostobák. Hogy miattuk dúlnak háborúk a kontinenseken, és hogy az ő korlátoltságuk következtében drágák a ruhaanyagok. És hogy általában milyen más lenne az élet, ha nem nyüzsögne mindenütt az a sok férfi. De ha már belepték a Földet, miért nem azért élnek, hogy megértsék a női lélek mélységeit?" – filozofál az író, aki tanulmányt ír nőkről.

S így gondolja az a három nő is, aki úgy dönt elég volt és ideje lapátra tenni a házas életet. Az elhatározás akkor lesz igazán érdekes, amikor a férjek a fenyegetőzést komolyan veszik és a csinos válóperes ügyvédnő láttán hajlanának is a dologra.
De mi történik, ha egy nő megkapja az élettől azt, amire vágyott? Kiderül ebből a bohókás, az 1960-as évek világába a Táncdalfesztiválok legfülbemászóbb dallamaival visszaröpítő előadásból.

Szereplők

író - Ágoston Péter
dr. Képes Vera - Gubik Petra Junior Príma díjas
Balogh Sándor - Ozsgyáni Mihály
Balogh Sándorné - Kátai Kinga
Egri Péter - Hajdu Tibor
Egri Péterné - Tarpai Viktória Jászai Mari-, Vastaps-díjas / Házi Anita
Gegucz Bálint - Schlanger András
Gegucz Bálintnt - Bacsa Ildikó

Alkotók

rendező - Kis Domonkos Márk, Jászai Mari-díjas
díszlet- és jelmeztervező - Pallós Nelli
koreográfus - Gulyás Anna
korrepetitor - Termes Rita
rendezőasszisztens - Nagy Sára, Kántor Zoltán

ATEMPO.sk