A FUNK You koncertje - Párkányi Nyár 2021 - ELMARAD!

Funk You

ELMARAD! 2021. augusztus 18-án, szerdán 20.00 órától a Funk You zenekar ad koncertet a Párkányi Nyár 2021 programsorozat keretében a  párkányi sétálóutcán.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

HAZAI-MUTATÓ: A karantén meghozta a Funk You első saját dalát

 

A Funk You együttes neve ismerősen csenghet a Duna északi oldalán élőknek, hisz már évek óta szórakoztatják a közönséget zenéjükkel. „A zenekar első szárnybontogatásai nagyjából tíz évre visszamenőleg tehetőek, amikor még egy teljesen más felállásban játszottunk. A FUNK You név egy véletlen plakát-elírásból származik, nem volt tervezett.” - árulta el Bogdányi Richárd, a zenekar frontembere. „A stílust tekintve leginkább a régi funky és disco dalok feldolgozása volt a cél, amellyel egy igen széles körű közönséget tudunk megfogni. Egykét aktívabb koncertszezont követően a tagok nagy része más utat választott, így nem sikerült a zenekart fellendíteni.” - tette hozzá. Viszont a zenekar három éve újraszerveződött és sorra léptek, lépnek fel a legkülönbözőbb eseményeken, fesztiválokon a határ mindkét oldalán. Esztergomban, Vácott, Szécsényben, Balassagyarmaton, valamint itthon Párkányban és Komáromban is. „2020 elején a dobok mögött a szerepet Bogdányi Erik vette át. Az eredeti funky koncepció mellett bekerültek a repertoárba bluesosabb, rockosabb átvett dalok is. Mindenképp egy saját stílusunkra alakított, szerethető repertoárt akartunk összerakni, ami az elmúlt pár évet elnézve talán sikerült is.”

 

Tagok

Bogdányi Richárd - billentyűk, ének
Juhász Norbert - basszusgitár, ének
Cserepes Ágoston - gitár, ének
Bogdányi Erik - dobok, ének

ATEMPO.sk