A Ripoff Raskolnikov & Nagy Szabolcs duó koncertje Komáromban

A Ripoff Raskolnikov & Nagy Szabolcs duó koncertje Komáromban

2021. szeptember 16-án, csütörtökön 19.00 órakor Ripoff Raskolnikov duója ad koncertet a komáromi Platzban. Közreműködik Nagy Szabolcs billentyűs.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészként járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklórban gyökerező dalszerzői attitüd, ami Bob Dylan, Tom Waits vagy akár a Rolling Stones zenéjét is meghatározza. Ikonikus színpadi megjelenését 1987 novemberében láthatta először a magyar közönség. Azóta számtalan koncertet adott nálunk, sőt immáron Magyarország az egyik otthona. Legutóbb 2016-ban jelentkezett albummal, ami az Odds And Ends címet viseli. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, mint a szerelem, az utazások, a mindennapok gondjai, szenvedély, veszteség, szépre való törekvés és az életéhség.

A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a magyarországi zenei palettán, a tagok egytől egyig a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok. 

ATEMPO.sk