A Blues Company és a Várakozni Tilos koncertje Győrben

A Blues Company és a Várakozni Tilos koncertje Győrben

2021. szeptember 24-én, pénteken este a Blues Company és a Várakozni Tilos ad koncertet a győri Dongóban.

A belépő 2700 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

19.00 Kapunyitás
20.15 Várakozni Tilos
22.00 Blues Company

 

A Blues Company zenekart 1994-ben hozta létre Szabó "Blöró" István és felesége. Kezdetben hagyományos blues zenét játszottak, később alakult ki jellegzetes, semmivel össze nem keverhető stílusuk. A banda ismert enyhén vulgáris, de humoros szövegeiről, és egyik fő védjegyük emellett maga a frontember, Blöró, aki egyszerre énekel, dobol, és ha kell, szintetizátoron is játszik eközben. De nem vásári mutatványosok ők, hanem az egyik legnépszerűbb motoros rock banda. Kötelező vendégei országszerte a különböző motoros találkozóknak, emellett sokat játszanak kisebb rockfesztiválokon is.

Eddig 5 lemezt jelentettek meg, a maga nemében mindegyik remekműnek számít. Koncertjeiket a hihetetlenül jó hangulat jellemzi, kevés olyan koncertet látni, ahol a közönség annyira jól érezné magát, és fejből énekelné az összes dalt, mint egy Blues Company koncerten. Képesek akár egy kocsma hátsó udvarán is óriási hangulatot teremteni. Ők maguk mondták, nem akarnak semmit, csak szórakoztatni. És ezt nagyszerűen meg is teszik...

 

A Várakozni Tilos! egy győri rockzenekar. Az együttes 2018 februárjában alakult, saját dalokat és népszerű feldolgozásokat is játszik.

ATEMPO.sk