Szívharang - Korpás Éva lemezbemutató koncertje Tatán

Szívharang  - Korpás Éva lemezbemutató koncertje

2021. október 10-én, vasárnap 17.00 órától ad lemezbemutató koncertet Korpás Éva és zenekara Szívharang címmel a tatai református templomban.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Szeretek ragyogni, szeretek élni – kerek jubileum előtt Korpás Éva (INTERJÚ)

 

Korpás Éva legújabb, Szívharang című lemezén a népzenéé a főszerep, kicsit megfűszerezve sajátos zenei ötletekkel. A női szempontból megélt szerelmet mutatja be, annak minden szépségével és szívfájdalmával együtt. Hangulatok varázsa, pillanatok megélése, felidézése – a zene mélységes hatalmával. A Felvidék sokszínű zenei világa mellett megjelenik az ettől a területtől nagyon távoli Moldva zenei világa is. A szerelmi történetet Laboda Róbert verse foglalja keretbe.

Éva mielőtt szólókarrierbe kezdett, 14 éven át volt a Tükrös együttes énekese. Dolgozott többek között Balogh Kálmán cimbalomművésszel, közreműködött Berecz András albumán. Koncertezik saját zenekarával, valamint Herczku Ágnes mellett a Rendhagyó Prímástalálkozó szólóénekese.

 

Közreműködők

Korpás Éva - ének
Csernók Klára - hegedű, brácsa
Takács Ádám - hegedű
Papp Endre - brácsa, harmonika
Hanusz Zoltán - nagybőgő
Szabó Dániel - cimbalom

ATEMPO.sk