A Damu-Kónyai-Gyárfás trió koncertje - Keresztúri esték Bodrogkeresztúron

2021. november 4-én csütörtökön 19.00 órakor a Damu Renáta & Kónyai Tibor feat. Gyárfás István trió ad koncertet a Keresztúri esték sorozat keretében a bodrogkeresztúri Henye Borbár és Vendégházban.

Népszerű magyar dalok, örökzöldek, swing, portugál és Bossa Nova dallamok csendülnek fel. Fantasztikus hangulatú a közönséggel együtt éneklős igazi örömkoncert várható.

A belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Közreműködők

Kónyai Tibor - zongorista, zeneszerző
Eddig 7 szerzői lemezt jelentetett meg. A klasszikus zene mellett a jazz élet kiemelkedő alakja, jazz zongoristaként itthon és külföldön is népszerű.

Damu Renáta - énekes
Az Egressy Béni Zeneiskola klasszikus ének szakán végzett Miskolcon. Ez követően tanulmányait Sopronban folytatta, a Sárdy Barbara énekstúdióban. Kónyai Tibor duó partnereként különleges feldolgozásban népszerű magyar és portugál dalokat dolgoznak fel.

Gyárfás István - jazz gitáros
2013-ban választották az Év jazz gitárosának. Munkásságáért 2015-ben a legrangosabb szakmai életmű-díjjal, a Szabó Gábor-díjjal tüntették ki. A hazai koncertek mellett nagy sikerrel szerepel külföldön is.

ATEMPO.sk