Kulcskeresők - a Zenthe Ferenc Színház előadása Salgótarjánban

Kulcskeresők - a Zenthe Ferenc Színház előadása Salgótarjánban

2021. november 4-én, csütörtökön 19.00 órától lesz látható a Örkény István: Kulcskeresők című színjátéka két részben a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Belépőjegy 2000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Kult.Kávézó és Kamaraterembe. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Ötödik emelet egyes. Fórisék vadonatúj lakása. A beköltözés napja igencsak különös fordulatokat hoz. Nelli az ideges kapkodásban rögtön el is veszíti a lakáskulcsot, nem csoda, hisz – ahogy mindig, most is – feszült aggodalommal várja haza pilóta férjét. Kulcs híján az ajtó tárva-nyitva, gond nélkül érkezhet meg a lakótelep rejtélyes, de jó szándékú figurája, Bolyongó, aki hívatlanul jár ki meg be a környékbeli lakásokba, hogy mások zűrzavaros életét elsimítsa. És itt bizony lesz mit megoldani! De nem ő az egyetlen, a lakás zsúfolásig van váratlan vendégekkel, rendre zajlik a felfordulás. És amint egy zűrös landolás után, a pilóta is hazaérkezik, az ajtó bezárul, se ki, se be. De vajon elvégzi-e feladatát Bolyongó, a kissé bizarr idegen? És „hol végződik a nincs, és kezdődik a különös?” Ötödik emelet egyes.

 

Szereplők

Bozó Andrea
Baksa Imre
Kökényessy Ági
Erdélyi Gábor
Litauszky Lilla
Hajdu Tibor
Máté Krisztián
Rácz János
Farkas Zoltán

 

Alkotók

rendező: Kocsis Pál
dramaturg: Deés Enikő
díszlettervező: Pallós Nelli
jelmeztervező: Remete Kriszta
zeneszerző: Rozs Tamás
vizuálgrafika: Szalkai Péter
rendezőasszisztens: Kántor Zoltán

ATEMPO.sk