NOXTALGIA Unplugged - Péter Szabó Szilvia újabb koncertje Győrben - ELMARAD!

NOXTALGIA Unplugged - Péter Szabó Szilvia koncertje Győrben

ELMARAD! 2021. december 17-én, pénteken 19.00 órától lesz látható a NOXTALGIA Unplugged turné keretében Péter Szabó Szilvia koncertje Győrben, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

A belépő 2800, 3500 és 3900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!

Ennek fényében indult útjára az énekesnő NOXTALGIA Unplugged nevű koncertsorozata. A produkció egy igazi időutazás, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, ezúttal egy különleges zenei hangulatba bújtatva, hogy egy varázslatos világba repítve, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére. 8 év, 90 percben...

ATEMPO.sk