Ne maradjon kettőnk közt - beszélgetőest, könyvbemutató Hernádi Judittal és Tarján Zsófival Salgótarjánban

Ne maradjon kettőnk közt - beszélgetőest, könyvbemutató Hernádi Judittal és Tarján Zsófival Salgótarjánban

2021. december 6-án, hétfőn 18.00 órakor a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban Hernádi Judit és Tarján Zsófi beszélgetőestjére, könyvbemutatójára kerül sor Ne maradjon kettőnk közt címmel.

A Jászai Mari-díjas Hernádi Judit Magyarország egyik legismertebb színésznője és lánya, Tarján Zsófi a Honeybeast zenekar énekesnőjét ismerhetjük meg. Két híresség, két nemzedék, kétféle stílus, és mégis hasonló küzdelem a felnőtt életút kezdetén.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre. 

 

Anya és lánya, Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és göröngyös utat járt be együtt. Kapcsolatukat számos akadály nehezítette, ezeket hol együtt, hol külön küzdötték le. Hernádi Judit, az országszerte ismert színésznő lányának lenni eleve próbák sora elé állít egy gyereket - főleg, ha olyasvalakiről van szó, mint Zsófi, aki már kiskorától szintén művészi ambíciókat dédelgetett és a Honeybeast frontembereként mára valóra is váltotta az álmait.

Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozzák fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdenek meg a generációkon átívelő traumáikkal? Most végigkövethetjük ezt az utat, és feltárul előttünk életük jó néhány fontos állomása – eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a nehézségeken, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva menni tovább, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.

 

Hernádi Judit: “Hogyan romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy már képtelenek vagyunk szót érteni egymással? Mi történt velünk? Mi ez az egész?”

Tarján Zsófi: “Úgy éreztem, anya nem ért meg engem, és én sem értem őt. Hányszor kullogtam haza sírva a családi összejövetelekről! Hosszú időre beleragadtunk ebbe az állapotba, hiába próbálkoztunk mindketten, hogy megtaláljuk a hangot, és újra közel kerüljünk egymáshoz.”

 ATEMPO.sk