LM-Retro Band és Past Perfect koncert Gútán

2022. március 26-án, szombaton este az LM-Retro Band és a Past Perfect ad koncertet Gútán, a Városi Művelődési Központban.

Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

19.30 Past Perfect
20.30 LM-Retro Band

 

LM-RETRO BAND

A zenekar 2012 novemberében alakult LM-RETRO BAND néven. A „Retro“ szó is azt sugallja, hogy a zenekar főleg a 60-as 70-es 80-as évek magyar és angol rock zene és rock and roll nagyjainak hangzásvilágával foglalkozik, pl. Omega, P. Mobil, Edda, Illés, Toto, Joe Cocker, Bon Jovi stb. Az évek során számos nagy sikerű koncertet adtak.
Perbetén felléptek a Bikini előzenekaraként is. A 13. Zoboralji Rockfesztiválon a legendás Dinamit együttes előtt játszottak. Ipolyságon Horváth Charlie előzenekaraként léptek fel, és 2021 nyárán Dunamocson az Ismerős Arcok előzenekaraként majd Ipolynyéken a Piramis együttes előtt adtak egy nagysikerű koncertet. Zenéjükben az igényes előadásmódra törekszenek.

A zenekar tagjai:
Mészáros Lajos - billentyűs hangszerek, ének
Mészáros Tibor – dobok, ének
Szabó János – gitár, ének
Babos István – basszusgitár, ének

 

PAST PERFECT

A zenekar 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy a repertoárjában található régi nagy rock számok, - amelyek anno méltán váltak hatalmas slágerekké - interpretálásával, bemutatásával, esetleg a fiatalabb generáció felé is, újra örömmel emlékezzünk azokra az időkre. A csapat a névválasztással is utal arra, ami Lezárt múltat jelent. A zenekar 2019-től játszik a jelenleg is látható és hallható formációban.

A zenekar tagjai:
Borbély Károly - ének
Téglás Károly - billentyűs hangszerek
Jancsár József - basszusgitár, vokál
Sánta Péter - dob
Varga József - szólógitár

ATEMPO.sk