A Csavar Színház előadásai - Kultúrház nyitó hétvége Pozsonyeperjesen

2022. március 26-án, szombaton folytatódik a Kultúrház nyitó hétvége Pozsonyeperjesen, ahol színes program mellett kerül átadásra a felújított helyi kultúrház.

Közreműködik az Ifjú Szivek Táncszínház, a Csavar Színház, Mezei Ernő és zenekara.

Mindenkit szeretettel várnak. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program 

Március 26. (szombat) – Színházi nap

15.00 Buták versenye – a Csavar Színház meseelőadása kicsiknek és nagyoknak (Gál Tamás, Kiss Szilvia)

Egy magyar népmese (Buták versenye) mely segítségével rendkívül humoros megközelítésben mutatjuk be a férfi és nő közti állandó konfliktust, lélekfrissítő képet tárva a nézők elé, amelyek nemcsak a másik megértéséhez és elfogadásához segítik hozzá a nőt vagy férfit, hanem kapcsolatuk szebbé, jobbá tételéhez is, vagyis végső soron a szerelem győzelméhez. Ennek első lépése, hogy a férfi megértse és elfogadja a nőt, a nő pedig értse és fogadja el a férfit. Még a mesék sem állítják, hogy ez könnyen megvalósítható!

 

19.00 Jelenetek egy házasságbólCsavar Színház (Gál Tamás, Kiss Szilvia)

Sokszor szórakoztató, máskor szívszorító jelenetek egy férfi és egy nő szerelmének történetéből. Az első jelenet látszólagos felhőtlen boldogságától jutnak el az egymás ellen forduláson, a teljes felbomlás folyamatán át a megbékélésig, egy újfajta szeretet kialakulásáig, ahol a két ember, Marianne és Johan már nem kiszolgáltatottjai egymásnak, hanem őszinte megértéssel tudnak közeledni a másik felé.

 

Március 27. (vasárnap)

14.00 Nyitott nap – Kötetlen szórakozás
Magyar nóták és slágerek – Mezei Ernő és zenekara
Gyerekprogramok – lufibohóc, arcfestés, kézműveskedés

ATEMPO.sk