Szirtes Edina Mókus és Jammal koncertje Balassagyarmaton

2022. március 31-én, csütörtökön 18.00 órától Szirtes Edina Mókus és Jammal ad közös koncertet Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

„Mit csináljak a bennem őrjöngő energiával” - Szirtes Edina Mókus a KultúRecept vendége (VIDEÓ)

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Mókus looperes koncertjeire a dobos és beatboxos Fekete János Jammal kíséri el, hogy modern formában szóljanak hozzánk a magyar költészet géniuszai: Radnóti Miklós, József Attila és Nagy László.

Szirtes Edina Mókus a magyar zenei paletta üde színfoltja, most is, mint mindig – új utakon jár, és nem fél ötvözni a mai modern zenei vívmányokat a benne rejlő népek dallamaival. A Csillagom kétszereplős koncert-looper előadás, amelyben mindenkinek több szerep jut: Edina hegedül, énekel és looperezik, társa pedig, Jammal, aki magában hordozza a végtelen zenét, beatboxol, rengeteg kütyüvel, szerkentyűvel, ketyerével, masinával machinál. A zenei élmény folyamatosan épül, frissül, és a helyzet határozza meg az alapokat, amit a két zeneszerző fon tovább, végtelen körökbe, hipnotikusan elvarázsolva a hallgatót – hol versekkel, költeményekkel, máskor pedig a népzene elemi erejével.

ATEMPO.sk