A szorongástól az önbecsülésig - Pál Feri előadása Párkányban

2022. március 31-én, csütörtökön 19.00 órától Pál Feri atya előadására kerül sor A szorongástól az önbecsülésig címmel a párkányi Városi Művelődési Központban.

Belépő 9 euró vagy 2900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A római katolikus papot és mentálhigiénés szakembert ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált. Budapesten minden kedden egy közel ezerfős teremben gyűlik össze a hallgatóság híres alkalmain, de annyian szeretnének bejutni, hogy még ez az óriási tér is rendre szűknek bizonyul - ha pedig vidékre látogat, az ország minden pontján teltház és óriási lelkesedés fogadja. Tevékenységéért 2011-ben Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, tavaly pedig minden idők legmagasabb számú szavazatával nyerte el a Prima Primissima közönségdíjat.

Nem véletlenül: Pál Feri az egyik legvarázslatosabb előadó, akit valaha hallhattunk. Egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és érzelmileg annyira megmozgat, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Ha pedig nem volna pap és mentálhigiénés szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

 

A szorongásaink, aggodalmaink, nehézségeink és gyöngeségeink rettenetesen megkeseríthetik az életünket. Amikor akadozik az élet bennünk és körülöttünk, amikor azt gondoljuk magunkról, hogy velünk valami nincs rendben, éppen akkor van igazán szükségünk az önbecsülésre. Az önbecsülés sok szorongástól és aggodalomtól szabadít meg, gyógyítja a sebeinket, és lehetővé teszi, hogy egészségesen és önfeledten éljünk. Segít, hogy szembenézzünk a realitásokkal, még ha fájdalmas is. Az önbecsülés föltárja, hogy a szívünk mélyén lakik bennünk valaki, aki sokkal több, mint amit valaha is reméltünk.

ATEMPO.sk