Az Ismerős Arcok lemezbemutató koncertje Budapesten

Az Ismerős Arcok lemezbemutató koncertje Budapesten

2022. április 8-án, pénteken este a tavasszal megjelenő új lemez bemutatójával tér vissza az Ismerős Arcok a budapesti Barba Negrába.

Vengés a GCreload, akik szintén lemezbemutató koncertet adnak.

Belépő elővátelben 4000 forint, helyszínen 4500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

19.00 Kapunyitás
19.45 GCreload lemezbemutató
21.00 Ismerős Arcok lemezbemutatóAz Ismerős Arcok Máté Péter-díjas és Teleki Pál-érdeméremmel kitüntetett magyar zenekar, mely a jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a jellegzetes, izgalmas és magával ragadó hangzást és egyedi gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából. Az Ismerős Arcok 1999. október 23-án alakult meg.
Egy erdélyi út következményeként változott meg a szövegviláguk és témaválasztásuk, mely nagyrészt a magyar emberek és a nemzet sorsával, az első világháborút lezáró trianoni békediktátum igazságtalanságával foglalkozik. Dalaik további témái között a legjellemzőbb gondolatok: a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása valamint a közösségben való létezés fontossága.

A zenekarra nagy hatással van a magyar népzene mellett az irodalom is. A zenekar legismertebb számát a Nélküled című dalt, 2019. november 15-én két kisgyermek elénekelte a Puskás Aréna megnyitóünnepségén.Az elmúlt két évtized egyik legtöbbet koncertező zenekaraként rendszeres meghívottai rangos hazai kluboknak, fesztiváloknak. Évente 100-120 élő koncertet adnak, ezek között 3-4 jótékonysági céllal kerül megrendezésre. Gyakran zenélnek határon túli magyaroknak is Erdélyben, Felvidéken, vagy Délvidéken egyaránt.

Tagok

Nyerges Attila
Práder Vilmos
Galambos Nándor
Kovacsik Tamás
Leczó Szilveszter
Tánczos István

ATEMPO.sk