A víg özvegy - Lehár Ferenc világhírű operettje Dél-Komáromban

2022. április 9-én, szombaton 19.00 órai kezdettel mutatja be a Magyar Zenés Színház Lehár Ferenc  A víg özvegy című világhírű operettjét a dél-komáromi Monostori Erős KlapkArénájában.

Közreműködik a Magyar Zenés Színház tánckara és a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar. Vezényel Farkas Péter (Kálmán Imre-díjas), rendezte Bozsó József. Főszerepben Vörös Edit.

Belépő 3000, 3500 és 4000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A víg özvegy számos világhírű slágere egy fájdalmasan szép szerelmi történetet foglal keretbe. Glavari Hanna, a dúsgazdag özvegy hosszú évek múltán újra találkozik fiatalkori szerelmével, Danilovics Danilóval. Mindketten változtak az évek folyamán: a nő gyanakvó lett és kemény, a férfi cinikus és lump. A múltbeli tévedések és a jelenbeli sértések pedig nem hagyják, hogy a két egymásnak teremtett ember könnyen megtalálja az utat a másikhoz. Egy nehezen meg- és újraszülető szerelem története az övék, melynek hátterében egy gazdasági válsággal küszködő délkelet-európai kisállam politikusai taktikáznak a maguk és az ország túléléséért.

ATEMPO.sk