S.Ö.R. - a 6szín előadása Esztergomban

2022. május 20-án, pénteken 20.00 órától kerül bemutatásra Borgesson-Long-Singer-Shakespeare a S.Ö.R. - Shakespeare Összes Rövidítve című mű a Hatszín Teátrum előadásában, az esztergomi Várszínházban.

Belépő 4990 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás ...

Shakespeare összes művei 2 óra alatt. Rekordkísérlet több, mint 2 évtizede töretlen sikertelenséggel. Az előadás nem csak nyomokban tartalmaz kötelező tananyagot. Színház az egész, és színész benne minden. A “S.Ö.R. - Shakespeare Összes Rövidítve” művet 1994-ben az évad legnépszerűbb előadásává választották.

Aki szereti Shakespeare műveit, s ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, hogy élete hátralévő része valószínűleg nem lesz elegendő ehhez, cseppet se búslakodjon. Bízza rekeszizmai működtetését a „NEM KOMPLETT SHAKESPEARE MŰVEK”-re, akik a nehéz körülmények ellenére (a nézők állandóan közbenevetnek) derekasan végrehajtják a már-már reménytelennek tűnő feladatot: bemutatják a „Komplett Shakespeare”-t.

 

Szereposztás csak főbb szerepekben

Gáspár András
Kálid Artúr
Kálloy Molnár Péter

Fordította: Kálloy Molnár Péter

ATEMPO.sk