Hogyan válhat erőforrássá a múlt? - Pál Feri előadása Szécsényben

Pál Feri előadása

2022. június 7-én, kedden 17.00 órától Pál Feri atya előadására kerül sor Hogyan válhat erőforrássá a múlt? címmel a szécsényi Művelődési Központban.

Az est vendége Dal 2021-ből is már jól ismert női énekegyüttesa, a Swing Girls formáció.

Belépő 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A római katolikus papot és mentálhigiénés szakembert ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált. Budapesten minden kedden egy közel ezerfős teremben gyűlik össze a hallgatóság híres alkalmain, de annyian szeretnének bejutni, hogy még ez az óriási tér is rendre szűknek bizonyul - ha pedig vidékre látogat, az ország minden pontján teltház és óriási lelkesedés fogadja. Tevékenységéért 2011-ben Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, tavaly pedig minden idők legmagasabb számú szavazatával nyerte el a Prima Primissima közönségdíjat.

Nem véletlenül: Pál Feri az egyik legvarázslatosabb előadó, akit valaha hallhattunk. Egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és érzelmileg annyira megmozgat, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Ha pedig nem volna pap és mentálhigiénés szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

 

"A múltunk olyan, mint egy film, és mi hajlamosak vagyunk arra, hogy újra meg újra a legrosszabb jeleneteket nézzük meg. Végtelenségig a negatív epizódokat ismételgetjük magunkban, miközben - a tényeken kívül! - mindent meg lehet rajtuk változtatni. Számomra ennek a kulcsa az volt, hogy ha megszeretem magam, akkor a nézőpontom is megváltozik. Szükségszerűen másképp nézek a 2-5-10 évvel ezelőtti önmagamra és az akkoriban történt eseményekre is."

ATEMPO.sk