My Songs - Sting koncert Budapesten

Sting

2022. október 27-én, csütörtökön este My Songs turnéja keretében Sting Budapesten, a Papp László Sportarénában ad koncertet. A brit világsztár a legnépszerűbb dalait fogja előadni a színpadon.

A műsor felöleli szólókarrierjét és a Police együttessel készített lemezeit is. A hangulatot Sting fia, Joe Sumner alapozza meg.

 

 

A 68 éves, tizenhétszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző és kísérőzenekara Kassán is elő fogja adni mások mellett az Englishman In New Yorkot, a Fields Of Goldot, a Shape of My Heartot, az Every Breath You Take-et, a Roxanne-t vagy a Message In A Bottle-t.

Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) eddig tizenkét szólemezt készített. Legutóbb a jamaicai-amerikai reggae előadóval, Shaggyvel készített közös albumot 44/876 címmel.

 

 

Változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számtalan elismerést és mintegy 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa, társa Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos volt. Sting 1984-től dolgozik szólóban.

 

ATEMPO.sk
Fotó: Martin Kierszenbaum