Sérum Light Fesztivál 2022-ben is Somorján - részletes program

Sérum Light Fesztivál 2022-ben is Somorján - részletes program

2022. szeptember 30-án és október 1-jén, pénteken és szombaton 18.00 órától a somorjai Városi Művelődési Központ egy rendhagyó programsorozatnak ad helyet.

Az idén immár másodszor megrendezésre kerülő Sérum Light Fesztivál keretében média kiállítás, fényfestés, interaktív fényinstallációk és egyéb audiovizuális performanszok várják az érdeklődőket.

Olyan neves művészek, szaktekintélyek jóvoltából, mint

Svytlana Zhytnia (Ukrajna), Ari Dykier (Lengyelország), Nuno Mika (Portugália), Sturmherta (Ausztria), Besnyő Dániel (Magyarország), Enthropy Aesthetics - Kiss Patrik (Magyarország), Patrik Bittera (Szlovákia), Szűcs Gábor (Szlovákia), Kőrös Attila (Magyarország), Szolgay Bence (Szlovákia) és Styller (Szlovákia)

ismerkedhetünk meg a videomapping-fényfestés fogalmával. A kiállításon nemzetközileg elismert alkotók interaktív fényinstallációi és objektumai vehetők szemügyre a kiállítóteremben. Számos élő immerzív audiovizuális performanszra invitálnak a szervezők, valamint az éjszaka leszálltakor a Művelődési központ ideiglenes fényköntösét tekinthetjük meg.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Program

Szeptember 30. (péntek)

18.00 Megnyitó
19.00 Sturmherta - audiovizuális performansz /nagyterem/
20.00 Ari Dykier - audiovizuális performansz /nagyterem/
21.00 Fényfestés

 

Október 1. (szombat)

18.00 Nyitás
19.00 Szűcs Gábor és Bittera Patrik - audiovizuális performansz /nagyterem/
20.00 Nuno Mika - audiovizuális performansz /nagyterem/
21.00 Fényfestés

ATEMPO.sk
Fotó: Bodis Krisztian