Nagy Csomor András és zenekara lemezbemutató koncertje Budapesten

2022. október 14-én, pénteken 19.00 órától Nagy Csomor András és zenekara ad lemezbemutató koncertet Budapesten, a Fonó Budai Zeneházban.

Belépő elővételben 1300 forint, helyszínen 1500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

A zenében gyönyörűen átjárhatók az egyes műfajok közötti határok – nagyinterjú Nagy Csomor Andrással

 

A Nagy Csomor András prímás által vezetett zenekar koncertjein elsősorban a Kárpát-medence zenei hagyományaira épít. Céljuk a népzene, a kávéházi cigányzene és még sok más világzenei műfaj saját képükre formálása anélkül, hogy a műfaj lényeges tartalma sérülne. Mindezt színpadképes, szakmai és laikus közönségnek is befogadható formában valósítják meg, igazi jó hangulatot varázsolva a szórakozni vágyó közönség számára.

Koncerteztek többek között Rómában a Magyar Akadémián, Argentínában, Uruguayban, Brazíliában, Lengyelországban, Csehországban, a Balatonfüredi Borhéten, rendszeres vendégei a gombaszögi fesztiváloknak. Nemrégiben megjelent lemezük zenéivel az idei évben bemutatkoznak Tusványoson, a budapesti Fonóban, a Zselízi Országos Népművészeti Fesztiválon és az MCC Feszten is, Esztergomban.

 

Közreműködők

Nagy Csomor András - hegedű
Nagy Csomor István - hegedű
Lajti Ákos - brácsa
Lajti Gergő - cimbalom
Vörös Dániel - nagybőgő
Babindák István "Babi" - klarinét, szaxofon
Orbay Lilla, Szabó Kincső - ének

ATEMPO.sk