Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? - Pál Feri előadása Dunaszerdahelyen

Pál Feri előadása

2022. november 10-én, csütörtökön 19.00 órától Pál Feri atya előadására kerül sor Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? címmel a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Belépő 10 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A római katolikus papot és mentálhigiénés szakembert ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált. Budapesten minden kedden egy közel ezerfős teremben gyűlik össze a hallgatóság híres alkalmain, de annyian szeretnének bejutni, hogy még ez az óriási tér is rendre szűknek bizonyul - ha pedig vidékre látogat, az ország minden pontján teltház és óriási lelkesedés fogadja. Tevékenységéért 2011-ben Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, tavaly pedig minden idők legmagasabb számú szavazatával nyerte el a Prima Primissima közönségdíjat.

Nem véletlenül: Pál Feri az egyik legvarázslatosabb előadó, akit valaha hallhattunk. Egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és érzelmileg annyira megmozgat, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Ha pedig nem volna pap és mentálhigiénés szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

ATEMPO.sk